Friday, 9 April 2010

Just because....

Eén van mijn absoluut favoriete Magnolia stempels...Tilda met vleugeltjes....ze is zo schattig! Ingekleurd met copics en verder eenvoudig afgewerkt met een swirl (Quickutz) gestanst uit fluweelpapier.
Hele fijne dag!
One of my absolute favourite Magnolia stamps ...Tilda with wings....isn't she cute? I coloured the image with my copics and kept it simple by adding a velvet swirl (cut with a Quickutz die).
Have a nice day!

Hug, Yvonne  xxx

2 comments:

 1. Idd een schatje van een stempeltje! Ook zo mooi ingekleurd en met van die leuke details, weer een erg leuk kaartje heb je er van gemaakt!
  xxDebbie

  ReplyDelete
 2. Ha Yvonne,

  graag gedaan hoor! Die achtergrond is een Texture Plate van Fiskars en hij heet Paws uit de serie Nature. Texture Plates zijn 2zijdige platen met patronen. Een serie bestaat meestal uit 2 platen(4 prints), maar komen ook nog wel eens in een set van 6(12 prints)Ze passen gewoon door de Cuttlebug met alleen een iets andere sandwich. De embossing is iets minder diep dan bij de Cuttlebug/Provocraft mallen, maar je kunt er wel grotere gebieden mee doen(14x14cm) en dat vooral vind ik zelf wel erg prettig! Daarnaast zijn ze meestal goedkoper dan de CB-mallen. Zelf heb ik de mijne uit Belgie(http://dolscrapplezier.be) , maar daar komen toch al gauw nog behoorlijk wat verzendkosten bij nog en de service vond ik niet heel super...
  Maar je vind ze veel op EBay voor hele kleine prijsjes en anders verkopen ze ze ook wel in een aantal (web)winkels in NL voor zo'n €8,- per set van 2platen.

  Hoop dat je wat aan deze info hebt!
  xxDebbie

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie wilt achterlaten!
Thanks for leaving a comment!
Yvonne