Tuesday, 17 July 2012

Spellbinders: live vanaf de CHA met alle nieuwe mallen (en...met mijn scrapbook-pagina...)

Hallo lieve allemaal,

Spellbinders is ruim een uur live vanaf de CHA (te Chicago) op het internet geweest en ze hebben alle nieuwe mallen laten zien...ik geloof dat het er een stuk of 70 + zijn!
En...ik ben zo ongelofelijk trots, vereerd en er ook heel verlegen mee...want.... de video begint met een scrapbookpagina die ikke heeft gemaakt (bloos bloos bloos)....pfff.... ik zit nog helemaal na te bibberen van de spanning en verrassing!

Vind je het leuk om de video te zien...ik had hieronder een link geplaatst, maar ik heb een melding gehad dat er mogelijk een virus aan gekoppeld is en dus heb ik de link natuurlijk meteen verwijderd!
Mocht je je systeem willen checken, dan kun je gratis het programma Malwarebytes downloaden (werkte bij mij prima).
Voor de nieuwse mallen kun je op de Spellbinders site kijken: dit is de link: http://www.spellbinderspaperarts.com/Products/

Ik ben benieuwd naar wat jullie er van vinden!

Nog eventjes over mijn blog....ik heb de laatste weken echt even in een creadip gezeten....dus vandaar weinig nieuws van mijn hand.
Inmiddels heb ik alweer een paar ideetjes, dus hoop ik snel weer wat te plaatsen.

Knuffelszz voor jullie allemaal!
Yvonne

2 comments:

  1. Terecht dat je zo trots bent, is toch een eer!
    Groetjes Aartje

    ReplyDelete
  2. OOOOOOOOOO Wat gaaf , Yvonne !! Ik ben natuurlijk meteen gaan kijken. Gave lay-out. En een dipje hebben we allemaal wel eens. Komt goed. Liefs , Christa.

    ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie wilt achterlaten!
Thanks for leaving a comment!
Yvonne