Wednesday, 21 April 2010

Design Team!

Hallo lieve allemaal,
Gisteren kreeg ik geheel onverwacht een telefoontje van Gerda van Ge-We  met de vraag of ik lid wilde worden van hun Design-team.
Wat een verrassing was dat zeg en ik was echt even uit het veld geslagen.
Natuurlijk heb ik JA gezegd en ik ik mag jullie vol trots vertellen dat ik per vandaag als kersvers lid aan de slag ben gegaan.
Ge-We is een hele leuke hobbywinkel waar ik regelmatig kom om mijzelf te trakteren op de allernieuwste hobbyspulletjes. Het is er altijd supergezellig en blijf er altijd veel langer hangen en snuffelen als ik van plan was.... maar ja... gezelligheid kent geen tijd zullen we maar zeggen ;-).
Op speciaal verzoek van Gerda en Erika heb ik vandaag ook al mijn eerste kaart geplaatst; de kaart die ik op deze blog op 8 april al had geplaatst.

Hello everyone,
Yesterday unexpectedly I received a phonecall from Gerda (Ge-We) asking me if I was interested in becoming the new member of their Design Team.
What a big surprised and of course I said YES!
Ge-We is a great hobby-store where I like to shop regularly. You always feel welcome, they have the latest on hobby/cardmaking and I always stay a lot longer than I intend ;-)

Hug, Yvonne xxx

1 comment:

  1. Ha Meis! Wat leuk voor je! Gefeliciteerd hoor! Maar je maakt ook zulke mooie kaartjes, dussuh..dik verdiend hoor!
    xxDebbie

    ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie wilt achterlaten!
Thanks for leaving a comment!
Yvonne